+36 23 920 080

Arcon Hungary kft

Címke applikátorok beépített nyomtatóval

Legyen szó kis vagy nagyvállalatokról, minden iparág egyéni beállításokkal és méretekkel dolgozik. Ezek a címke applikátorok egyénileg állíthatóak és minden igénynek megfelelnek, ezáltal a tökéletes választás azoknak, akik saját címkével szeretnék ellátni termékeiket. 

A címke applikátoros nyomtató berendezések ideális megoldást kínálnak azoknak a cégeknek, akik csomagolási megoldásra keresnek tökéletes opciót. Ezek a beépített nyomtatók könnyen kezelhetőek és testreszabhatóak. Nálunk több címke applikátoros nyomtató is megtalálható, bővebben ezekről a berendezésekről itt olvashat. 

Domino M-szériás címke applikátor

A Domino M-szériájú i-Tech eszközöket főképp nagyobb csomagolási egységek címkézésére használják, mint a dobozok, raklapok, és össze fóliázott termékek. Természetesen a beépített címke applikátor jó választás a kisebb felületek címkézésére is, mint az egyedi ital címke, esetleg a fém üveg címke. 

A textil termékek címkézése sem jelent akadályt a címke nyomtatásban, mivel ezek a berendezések egyéni igény szerint formálhatóak. Az applikátorok kiválasztása a gyártósor és a felhasználók igényeinek megfelelően történik meg. Számos szabványos konfigurációs variáns teszi lehetővé a tökéletes alkalmazkodást és a teljeskörű integrációt.

Elérhetőek a gyártósor jobb, illetve bal oldalához tervezett eszközök is, álló, vagy mozgó termékre jelölő berendezések, melyek akár 110 címkét is fel tudnak helyezni percenként. A termékek Ethernet csatlakozóval is fel vannak szerelve, az igényeknek megfelelően pneumatikus, fújó, vagy kefés applikátorral működnek, lehetővé teszik a dobozok 1, 2, 3 oldalára, vagy akár sarkára történő címkézést is. A Domino M230i címke applikátor részletes technikai leírása megtalálható weboldalunkon. 

A címke applikátorok mellé tökéletes választás a csomagoló berendezés is, amely elősegíti a gyártási folyamatot. A csomagoló és doboz formáló berendezésekről itt olvashat bővebben. 

Ha bármilyen kérdése van, kérjük bátran vegye fel a kapcsolatot velünk!