+36 23 920 080

Arcon Hungary kft

Rólunk

Ismerje meg az Arcon vállalatot

 

Tudjon meg többet cégünkről

 

Az Arcon vállalatcsoport 1974-ben alakult, hogy a közép- és kelet-európai piacokat kiváló tervezési, és gyártási minőségű ipari berendezésekkel lássa el.

 

Az Arcon a közelmúltban jelentős nemzetközi üzleti tapasztalatra tett szert. A csoport fokozatosan bővült, és egy nemzetközi hálózattá alakult, jelenleg Oroszország, a Független Államok Közössége, a Cseh Köztársaság, Szlovák Köztársaság, Lengyelország, Magyarország, Románia, Bulgária, Horvátország és Szerbia rendelkezik helyi képviselettel ahol kereskedelmi irodák mellett akár gyártó kapacitás és szerviz szolgáltatást nyújtó egység is megtalálható.

 

Vállalatunk kulcsfontosságú pozíciót tölt be a fémfeldolgozó ipar beszállítójaként a Közép- és Kelet-Európai régió országaiban, legyen szó akár vas, vagy színesfémekhez szükséges berendezésekről. Tudjon meg többet a felhasználási területekről. 

Miért érdemes minket választani

 

Ipari berendezések szállításán túl, az Arcon Group tervezési és projekt menedzsment szolgáltatásokat is kínál, ellátja a szükséges értékesítés utáni feladatokat és az alkatrészellátást.

 

A Budakeszin található iroda megnyitása óta az Arcon még teljesebb szolgáltatást nyújt Magyarországon.

 

Arcon Hungary Kft. a kizárólagos forgalmazója a Domino UK Ltd. termékeinek. A Domino UK Ltd. 1978-ban alakult, és az utóbbi években vált világszinten vezető vállalattá, az ipari jelöléstechnikai megoldások tervezése, gyártása és értékesítése területén, elsősorban az érintésmentes jelölés, a lézeres és tintasugaras technológiai megoldások területén

 

A Domino termékeit leányvállalatai, és 75 kereskedelmi képviseletének hálózata mintegy 120 országban képviseli. A Domino teljes körű jelöléstechnikai szolgáltatást nyújt ügyfelei számára, termékeit több helyen gyártja és szereli össze. Három legfontosabb gyártói bázisa az Egyesült Királyságban, Németországban és Svédországban található.

 

Domino minden terméke nemzetközi ISO minőségbiztosítási tanúsítvánnyal rendelkezik. Termékszortimentje folyamatosan bővül és javul, ezáltal szélesebb körű felhasználási lehetőségeket kínál az ipari jelölések a különböző típusú kódolások területén.

Röviden a rendszereinkről

 

A Domino folyamatosan fejleszti az érintésmentes jelölést biztosító lézeres rendszereinek vezérlő szoftvereit, valamint a tintasugaras nyomtatókat, amikhez több, mint 90 fajta, speciális típusokat is magában foglaló, tintát kínál.

 

Működés során a Domino, világszerte számos díjat nyert. Mindez köszönhető annak, hogy az új berendezések és kódolási módszerek, fejlesztése, valamint a technológia kutatás sarokkövei a cég filozófiájának. Mely célok megvalósítására a vállalat éves bevételének akár 6%-át is hajlandó fordítani.

 

Ha bármilyen kérdése van termékeinkkel kapcsolatban, bátran vegye fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal.