+36 23 920 080

Arcon Hungary kft

SATO termál transzfer címkenyomtató berendezések

A vonalkód és az RFID technológiákban vezető gyártó a japán székhelyű SATO. A cég elsősorban a címkenyomtatóiról ismert nagyvállalat, ám számos hasonló nyomtató iparágban is rendkívül piacképes.

Mivel a SATO termékcsalád számos szektorban és iparágban mozog, így nem csak a nagyipari cégek, de a kisiparosok, a kereskedelmi dolgozók, vagy az egészségügyi dolgozók is találhatnak számukra megfelelő címkéző berendezést. A SATO termékcsalád kínál kis -és nagyipari nyomtatókat, kézi eszközöket, és lézernyomtatókat is. Ezek a berendezések teljesen egyéni igény szerint kialakíthatóak, így biztos lehet abban, hogy maximálisan megfog felelni az elvárásainak. Az egyik legkedveltebb berendezések közé tartozik a SATO CL4NX/ CL6NX termál transzfer címkenyomtató gép. Ez tökéletes választás minden iparág számára. 

Bővebben a berendezésekről

A SATO termékek legelterjedtebb felhasználási körei közé tartoznak a jelöléstechnikai eszközök. Ezek a berendezések számos iparágban jelen vannak, és fontos szerepet játszanak a forgalmazásban. A SATO termékek segítenek az egyszerűbb, gyorsabb, és megbízhatóbb munkában, ezáltal a jelölések is sokkal gördülékenyebben véghezvihetőek. Ezek a jelölések közé tartozik az élelmiszer jelölés, az autóüveg jelölés, vagy akár a fém jelölés is. 

A SATO termál transzfer és direkt termó nyomtatókat készít, melyek közös jellemzője a robosztus design és a megbízható teljesítmény. A szolgáltatások és termékek köre magába foglalja számos hasznos és nélkülözhetetlen elemet, mint például az integrált szolgáltatások, címketervező szoftver, és a címkék nyomtatásához és felhelyezéséhez alkalmas eszközök (Print & Apply). Ha egy nagyfelbontású ipari gépre van szüksége, érdeklődjön a SATO széria М84 Pro berendezésről, amely fejlett rendszerével minden nagyiparos előnyére válhat. 

Ezek mellett megtalálható a SATO családban a termotranszfer és direkt termó nyomtatók, a RFID printerek, a sorszámhúzó berendezések, a kézi címkéző berendezések, és a 10.5”-es széles termál nyomtatók. Ha nagyfelbontású nyomtatóra van szüksége, a SATO széria M10e ökéletes választás lehet a vállalatához. Természetesen a kellékekről sem lehet elfeledkezni, és a kívánatos kellékek nyomtatókhoz, vagy a címkék és festékszalagok a gépekbe is megvásárolhatóak egy helyen. 

A szolgáltatások és termékek köre magába foglalja az alábbiakat:

 • termál transzfer és direkt termó nyomtatók
 • RFID printerek
 • integrált szolgáltatások
 • címkék nyomtatásához és felhelyezéséhez alkalmas eszközök (Print & Apply)
 • 10.5”-es széles termál nyomtatók
 • kellékek nyomtatókhoz
 • címketervező szoftver
 • címkék és festékszalagok
 • kézi címkéző berendezések
 • sorszámhúzó rendszerek
 • lézernyomtatók.

Ha bármilyen kérdése van a termó transzfer nyomtató berendezésekről, ne habozzon, bátran forduljon munkatársainkhoz