+36 23 920 080

Arcon Hungary kft

Intrex címkéző rendszerek

 

 

 

Egyedi címkéző megoldások

Manapság számos iparágban használatosak a címkéző berendezések, amelyek meggyorsítják és megkönnyítik a munkát. Ezek a gépek gyorsak, pontosak, és hatékonyan dolgoznak. A címkéző rendszerek kialakítása az ügyfél igényeinek maximális figyelembevételével történik meg. A rendszerek számos iparágban teljesítenek szolgálatot, mely garancia a megbízhatóságra. A címkéző berendezések nem csak a legszokványosabb esetekben használhatóak, hanem különleges és egyedi termékeknél is hasznosak, mint a fém üveg címke vagy akár a textil termékek címkézése

Nálunk számos címkéző termékcsaládot megtalál, ám az Intrex címkéző berendezések a legelismertebb gépek közé tartoznak. Ezek a címkézők és applikátorok univerzálisak, és sokféleképpen alakíthatók. Ha bármilyen speciális igénye van, vagy egyéni méretekkel szeretne dolgozni, bátran vegye fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal. Számos különleges és egyedi címkéző berendezés elkészítésében vettünk már részt, mint az öntapadós címke nyomtatás vagy a sarokra való címkézés. 

Címke felhelyezési példák

Itt megtekintheti a különböző és a speciális címke felhelyezéseket. Természetesen ezek a címkék mint testreszabhatók és minden cég a saját igényei szerint alakíthatja ki azokat. A címkék nyomtatása folyamatosan változtatható, tehát ha naponta szeretne különböző címkéket gyártani, ez megtehető. Ez fontos a folyamatosan változó iparágakban, és megkönnyíti a munka folyamatát sok esetben, mint például a boros címke nyomtatása vagy az élelmiszer dobozok címkézése.